Apie mus
Kodėl pagalba nemokama?
Informacinis bankas
Naujienos
Sunku būna visiems

Siandien susirasinejau su jaunimo linijos savanore, kuri mane isklause , palaike ir suteike vilties toliau gyventi. susirasinejau apie 1val30min. Net pusvalandi skyre man papildomai. Noriu jai labai padekoti uz supratinguma, isklausyma ir palaikyma. Labai sauni savanore, gilinosi i mano mintis, emocijas ir vidini skausma. Bande suprasti mane ir jai pavyko :) Smagu jausti, kad anapus kompiuterio sedi zmogus kuris mane palaiko ir supranta mane. Likau suzaveta, aciu jums uz suteikta pagalba ekstra atveju.

2017-03-15

Labai noreciau padekoti savanoriui su kuriuo siandien susirasinejau, man jis ar ji padejo pamatyti situacija is kitos puses, izvelgti problemu sprendimus ir iseitis. Is pradziu as sakiau kad nenoriu gyventi, kad nusizudysiu, bet pokalbio gale, supratau , kad problema apie kuria kalbejau ,neverta mano gyvybes ir turiu gyventi toliau ir spresti problemas. Tas susirasinejimas man tapo kaip stimulas eiti i prieki, tai labai noreciau padekoti. Bet manau kad su savanoriais reikes dazniau pabendrauti, nenautraukti pokalbiu, nes reikes pagalbos... Bet as esu labai dekinga del siandienos susirasinejimo, aciu jai ar jam labai :)

2017-03-04

Labai patiko kalbeti su mergina, kuria vadinau \'\'Eliza\'\'. Paskambinsiu dar. Sekmes! Aciu kad esate! Karolis

2017-01-21

Sveiki, labai noriu padėkoti savanorei, kuriai paskambinau gruodžio 9 d. 14.03 val. Kalbėjomės apie egzaminus, aš jaučiau didelę įtampą, ypač dėl man svarbaus egzamino, kurio balas įsiskaičiuoja į magistrantūros stojimo balą. Savanorė man padėjo suprasti mano būseną ir surasti strategiją kad įtampa netrukdytų gerai pasiruošti. Prieš keletą dienų sužinojau egzamino rezultatą, kuris pranoko visus mano lūkesčius. Aš tokia laiminga! Ačiū Tau, drauge, ir Tu prie jo prisidėjai! :)

2017-01-19

Labas. Labai noriu tiek daug pasakyti ir tiek daug parašyti, bet taaaip sunku sudėlioti mintis. Bet pasistengsiu. :) Vieną naktį jūsų linija sulaukė skambučio. O pakėlusi savanorė teišgirdo ilgą pauzę prieš pradedant pokalbį ir galiausiai liūdna, bet realią frazę \"aš nebenoriu gyventi\". Taip, tai buvau aš. Bet, aš dabar rašau šį laišką. Žinot, kodėl? Todėl, kad nenusižudžiau. Nes ta savanorė su kuria kalbėjau verta mano didžiausios pagarbos, begalinės padėkos ir stipraaaaus apkabinimo. Nes tai buvo savanorė iš didžiosios raidės. Tiek atsidavimo tam, ką ji daro, tiek noro padėti man ir tieeek parodyto rūpesčio.. Ir jos frazė, kuri mane sugebėjo praktiškai sugraudint: \"Aš per daug myliu Jaunimo liniją, todėl aš ir esu čia ir noriu tau padėt\". Net nežinau, kaip atsidėkot. Noriu jai nusiųsti didžiausią ir stipriausią apkabinimą, karmos taškų, linkėjimų, visko. Aš jai atsidėkočiau viskuo, kuo tik galėčiau, bet, deja, galiu atsidėkoti tik šiuo laišku... Kalbėjom su ja gana ilgai. Bet labai ramiai, jaukiai ir šiltai. Pokalbio pabaigoje tema nukrypo apie šuniuką. Apie tai, kad aš jo visą gyvenimą norėjau ir kad beprotiškai vis dar noriu. Šis jūsų žmogeliukas kitam ragelio gale, suteikė motyvacijos man pakalbėti su mama. Ir žinot ką?? Dabar mano lovoj guli šuniukas. Taip!!! Tas, kurio norėjau visą savo gyvenimą, bet negavau. Tai buvo svajonė, kurios neišpildžiau, nes bijojau pokalbio su mama, nes niekas nemotyvavo pakalbėt su ja. Bet ši savanorė palaikė, buvo šalia ir suteikė drąsos. Ir ji bent 90% prisidėjo prie mano šios svajonės išsipildymo. Labai norėčiau, kad ji ta žinotų. Kad tą pačią dieną su mama nuvažiavom į prieglaudą, paėmėm tą šuniuką ir pavadinau ne kuo kitu, o kaip ir žadėjau - Marliu. Esu beprotiškai laiminga, nes pagaliau turiu ką mylėti, kuo rūpintis, ką globoti. Taigi, ačiū tam nuostabiam žmogeliui, kuris tą naktį sėdėjo prie telefono, kuris laukė skambučių, kuris kalbėjo, girdėjo, guodė, buvo šalia, palaikė. Kuris išgelbėjo mano svajones, mano gyvenimą, mano gražias mintis. Kuris leido patikėt, kad aplink ne tik blogi žmonės. Ačiū. Beprotiškai ačiū. Siunčiu didelį apkabinimą, paaaatį didžiausią apkabinimą nuo savęs (ir nuo Marlio, nes šios savanorės dėka net ir šunelis buvo išgelbėtas iš prieglaudos sąlygų). Labai prašau, tiesiog maldauju, atkapstykit kokiu nors būdu tą savanorę. Aš paskambinau naktį iš 11.20 į 11.21. Apie 2 valandą nakties, plius minus kažkiek minučių. Kalbėjom virš valandos. Gal valandą ir 15 ar 20 min. Nežinau, ar tiek informacijos užteks, bet jeigu ši savanorė gaus šią padėką, būsiu beprotiškai laiminga. Nes ji to nusipelnė. Nes ji šaunuolė.

2016-11-22

Turejau daug sunkumu su savo emocine busena. Labai padejo svelnus balsai. Turiu problemu su savo temperanento valdymu, ir zmones sakantys, kad tai ne tik kritiniam atvejui, mane prieme ir suprato. Jusu reikia Aciu

2016-10-07

Su viena mergina kalbėjausi 2016 m. spalio 3d. 16:39 iš viso 1val 30 min. ir tada atsijungė telefonas, nes vienam kartui telefonas daugiausiai leidžia tiek laiko kalbėt. Nežinau Tavo vardo, bet jei skaitysi, tai labai Tau padėkoti noriu, pasidarė tikrai lengviau, kai pagaliau su kažkuo pasikalbėjau. Tikiuosi dar kada nors pasikalbėti, jei tik surasiu Tave :)

2016-10-03