Apie mus
Kodėl pagalba nemokama?
Informacinis bankas
Naujienos
Sunku būna visiems

Ačiū dideli ir begalo nuoširdų norėčiau padekoti visam nuosirdizam., suprantanciam. Savanorių kolektyvui už mano rašytus laiskus ir gautus atsakymus. Taip jie man padeda kaip man sunkų ir esu gilioja duobėje. Jie uždega mažą ir nuoširdų kibirkštį pas mane sirdija., kaip ji yra uzgesusi ir tamsi. Ačiū ką be jūsų darytų tie kurie neturi jiokio artimo žmogaus ar draugo., o turi apsimesti kad laimingas. AČIŪ ačiū sakyciau didelius ir mažus., bet labai nuoširdžius šitam nuostabiame \"Jaunimo linijos\" kolektyvui. Ačiū:)

2016-01-23

Sveiki, iš tiesų noriu padėkoti savanoriams su kuriais teko kalbėti..jūs iš tiesų tokie nuostabūs žmonės, kai kurie tokie dar jauni, bet su didelę gyvenimo patirtimi. Skambinau kai buvau visiškoje duobėje, kai ašaros bėga, emocijų milijonas, ir tas gūmulas užstrigęs gerklėje neleidžiantis pratarti nė žodžio.. tada buvote jūs..kai atrodo daugiau nieko nebuvo. Palaikymas, išlausymas, supratimas visapusiškas. Aš labai džiaugiuosi, jog esate jūs. O kartais tiesiog kai nenori kalbėtis su artimaisiais, draugais, bet tau reikia išsikalbėti, labai geras dalykas. Tas globojimas tarsi, ir palaikymas kai jo labiausiai reikėjo- jis buvo..iš nepažįstamų žmonių, tikriausiai kartais jie daug geriau viską supranta. tad noriu labai, labaai padėkoti, jūs nerealūs, sėkmės! :) P.S. linkiu ir toliau taip šiltai, nuoširdžiai gelbėti tiems, kurie nebemato prasmės gyventi, arba tiesiog jau jiems visko perdaug..jūs ją suteikiat.;)

2015-12-04

Sveiki. Naktį iš lapkričio 6 į lapkričio 7 (nors oficialiai jau skaitėsi kaip lapkričio 7 d.) 03:15 jūs sulaukėt mano skambučio. Tiksliau viena savanorė. Ir noriu, kad visi žinotų, kokių nuostabių žmonių yra jūsų linijoj. Nesu linkus bendrauti atvirai su žmonėmis, o ypač svetimais, bet šiam žmogui sugebėjau atsiverti. Galbūt ne iki galo, bet tikrai daug daugiau nei įprastai. Ir ji mane išgirdo. Ši savanorė ne tik klausėsi, bet ir girdėjo. Ir aš jai rūpėjau. Ir rūpėjau ne todėl, kad įprasta kartoti frazę: \"tu man rūpi, suprantu tave ir etc.\" , aš jaučiau, kad aš jai TIKRAI rūpėjau ir ji TIKRAI ne tik, kad dėjo visas pastangas jog mane suprastų, bet ir nuoširdžiai suprato! Ir dar! Ši savanorė tikėjo manimi. Net tuomet, kai aš drįsau nustoti tikėti savimi, tuomet, kai nuleidau rankas, ji vistiek tikėjo manimi! Ir per šias dienas aš jaučiuosi pasikeitus po to pokalbio. Pradedu tikėti savimi, nes žinau jog šioj žemėj tikrai yra žmogus tikintis manimi. Ir nors kalbėjau su šia savanore labiau apie savo būseną, o ne mokslus, bet gale pokalbio užsiminiau, kad jei nenusižudysiu kitą naktį, tai 100% mesiu mokslus. Ir aš dabar rašau. Žinot, ką tai reiškia? Taip, kad aš nenusižudžiau ir kad parašiau prašymą nutraukti studijų kryptį. Jaučiuosi naujai gimus. Net nemoku pasakyti, kaip esu dėkinga tai savanorei, kaip norėčiau ją apkabinti ir apsiverkti. O apsiverkti ne iš liūdesio, o iš laimės. Ačiū jai, kad ji buvo šalia, girdėjo mane, jautė mano skausmą kartu su manimi ir svarbiausia: drįso patikėti manimi. AČIŪ, AČIŪ, AČIŪ! P.S. Jei kartais ši savanorė skaitys atsiliepimą, noriu atsiliepti tuo pačiu jai. Jūs tikėjote manimi, aš irgi tikiu jumis. Tikiu, kad ištrauksit iš bedugnės dar ne vieną žmogų, tikiu, kad dar ne vienas žmogus norės jus apkabinti arba tyliai mintyse kartos tą žodelį: \"ačiū\". Tikiu, kad atnešit dar daug gėrio kitiems. Jūs nuostabi! Ir nors šansų, jog mūsų keliai kaip nors susitiks praktiškai nėra, aš pažadu, jūsų niekada neužmiršti...

2015-11-10

Labas vakaras, šiandien, jaučiausi labai palūžusi, todėl ieškojau žmogaus, kuriam galėčiau išsipasakoti, išlieti jausmus... Nusprendžiau paskambinti į jaunimo liniją, papasakoti savo istoriją, pasidalinti problemomis. Atsiliepė labai maloni mergina, kuri mane labai įdėmiai išklausė, nors jau ir vėlu, ir suprantu, kad nėra taip lengva po ilgos dienos išlikti tokiai kantriai, ramiai bei dar stengtis padėti nepažįstamam žmogui psichologiškai. Pasipasakojau labai atvirai, ji mane padrąsino tai padaryti. Labai džiaugiuosi.. Ji padėjo man atverti akis ir pažvelgti į save iš kitos pusės.. atrasti tikrąją priežastį mane supusių problemų. Tai mane privertė apmąstyti tuos dalykus, kuriuos aš laikiau nereikšmingais, susimąstyti ką aš dariau ne taip. Drąsiai galiu pasakyti, kad toks paprastas pokalbis padėjo man nutolti nuo besiartinančios depresijos ir atrasti kažką naujo. Labai gaila, kad netyčia išsikrovus telefonui pokalbis baigėsi. Labai noriu padėkoti tai merginai ir visiems kitiems jaunimo linijos savanoriams, esantiems kitame laido gale, jūs nuostabūs. Tokie žmonės, kaip jūs, tiesiogine prasme, gelbėjat tuos gyvenime pasimetusius, problemų ar sunkumų patiriančius žmones.. Tai labai svarbu. Ačiū

2015-10-19

Sveiki, Spalio 11 d. apie 21h. Paskambinau. Atsiliepe nuostabi moteris,nuostabaus balso savininke, dvieju vaiku mama(pati isprasiau sios info). Noreciau jai padekoti, pasakyti dideli ACIU, ir jei daugiau tokiu zmoniu ant svieto, pasaulis butu grazesni. Linkiu Jums visko daug daug, esate tobulas moteriskumo isikunijimas. Ir esat verta daug daugiau nei galima isivaizduoti. Linkiu Jums dar daugiau meiles.

2015-10-11

Niekada neskambinau į jaunimo liniją, bet esu išsiuntusi porą laiškų. Savanoriai nėra tikri specialistai, todėl negali visapusiškai padėti ar išspręsti problemų, bet jie tikrai padeda ir nukreipia reikiama kryptimi!!! Kai atradau šį puslapį, atrodo, kad bet kada suklydus mane parems vienas iš savanorių!! Atsirado žymiai daugiau pasitikėjimo savimi :) labai ačiū!!!

2015-09-15

Sveiki. Turbut lygiai pries metus skambinau i Jaunimo linija. Buvau gilioj duobej. Atrode, visas pasaulis pries mane, man tiesiog buvo geda vaikscioti zeme, jauciausi visiskai nereikalinga, nenaudinga. Viena nakti niekaip negalejau uzmigti, uzsimerkus vis lindo mintys, kad man jau metas iseiti, verkiau, ir kazkokiu budu atejo mintis paskambinti Jums. Tai buvo vienas pirmuju mano zingsniu atgal i gyvenima, man reikejo tos rankos, kuri timpteltu is tos duobes. As esu daugiau nei dekinga Jums visiems - ir savanoriams, ir cia rasantiems, ir skaitantiems, nes as esu viena is jusu, viena is laiminguju, as gyva! Per siuos metus turejau begale ivykiu, kurie padejo man sustipreti, sutikau begale zmoniu, kurie padejo man patiketi gyvenimu, o dabar as pati isvykstu savanoriauti. Labai tikiuosi nesti gyvenima kitiems ir dalintis tuo, ka gavau. Aciu. Bukim kartu. Gyvenkim.

2015-08-17