Apie mus
Kodėl pagalba nemokama?
Informacinis bankas
Naujienos
Sunku būna visiems

Esu labai patenkinta kad y parasytus laiskus,gaunu atsakyma greitai ir patarimai labai saunus kiek isgyvenau visko bet viskas issiprende, aciu jums

2015-06-22

Sveiki.Labai noriu padėkoti savanoriams, atsakiusiems į mano laiškus.Labai dažnai pasitaiko, kad žmogus susipainioja savo paties jausmuose bei išgyvenimuose, tokiu atveju gali padėti tik nuoširdus rūpestis ir pagalba kenčiančiam žmogui.Tikiu, kad jaunimo linija padėjo, padeda ir padės daugybei jaunų žmonių.

2015-06-17

sveiki norejau padekoti jums kad kiek skambinau padejote man sunkiose bedose man labai dekingas jums ka padarete man jai ne paskambinciau jums tai butu savizutybe... dekul jums buna daug sbeikatos laimes gero darbo ajunimo linioij... dekui ka padret gero man

2015-06-15

Esat saunuoliai, jus verti pagarbos. ir visiem linkiu ko geriausios kloties

2015-06-15

Labai noriu padėkoti savanoriai kuri į mano skambuti atsiliepė 2015-06-05, 02:02 val nakties. Tas pokalbis su ta savanorė, man išgelbėjo gyvybė. Ir jai dėlto liksiu skolingą visą gyvenimą... Labai džiaugiuosi, kad į mano skambuti atsiliepia būtent ta savanorė. JI pakeitė mano mąstyseną, mano požiūrį į gyvenimą. Tada aš jau buvau apsisprendusi, kad noriu mirti, bet ji mane prikalbino, tai atidėti tolesniam laikui. Ačiū už supratingumą, išklausimą ir buvimą kartu man sunkia gyvenimo akimirką. Dėl savo sprendimo gyventi ir galimybės, gyventi turi dėkoti tik tai savanorei tikiuosi, kad mano padėka ją pasieks :) Labai labai ačiū už išgelbėtą gyvybė. Be to ir nuo greitosios medicinos pagalbos Jums taip pat labai didelė padėka.

2015-06-05

2015.04.20 1.47 Į mano skambutį atsiliepė begalo pastabus ir atidus savanoris. Tą vakarą užčiuopta drąsa ir pasitikėjimas savimi išliko iki šiandienos. Ačiū Tau.

2015-05-28

Sveiki. Labai noriu padėkoti vienai savanorei, kuri padėjo suprasti, kad esu kažkam reikalinga. Gal skausmo ir nenumalšino, bet tikrai padėjo pasijausti ramesnė ir įžvelgiau šiek tiek vilties, kad gyvenimas gali būti gražesnis. Ačiū už tuos gražius žodžius. Nesvarbu, kad rašau tai nors ir su ašaromis, bet esu labai dėkinga tai savanorei. Kadangi man irgi patinka padėti kitiems, baigusi mokyklą gal ir aš pabandysiu prisidėti prie jūsų grupės ir padėti kitiems tai pat nelaimingiems žmonėms. Ačiū.

2015-05-27