Apie mus
Kodėl pagalba nemokama?
Informacinis bankas
Naujienos
Sunku būna visiems

Sveiki. Labai norėčiau padėkoti vienai savanorei, bet sunkiai prisimenu laiką, kada prisiskambinau. Tai buvo 2015.05.20. Paskambinau, po kiek laiko nutrūko pokalbis, vėliau paskambinau antrą kartą ir pokalbiui beeinant į pabaigą, jis vėl nutrūko. Kadangi jau pokalbis buvo visai į pabaigą, nebeperskambinau. Pokalbį baigiau kažkur apie 2 nakties ar truputį vėliau, tai pirmą kartą prisiskambinau kažkur nuo pusės 1 iki 1 nakties tame laike. Labai sunku laiką nupasakoti tiksliau, bet žiauriai tikiuosi, kad atrasit tą savanorę ir jai nusiųsit didžiulę padėką nuo manęs. Tas pokalbis buvo labai, labai, labai vertingas, daug davė ir jaučiausi tikrai suprasta! Nemoku paaiškinti, koks geras pokalbis buvo. Šaunuolė savanorė ir ačiū jai. :)

2015-05-20

LABAI dėkoju Jaunimo linijai. Aš tokia laiminga, kad Jūs esate. Neturiu žmogaus, kuris mane suprastų, padėtų man, esu tokia vieniša. Jei ne Jūs, gyvenimas būtų daug sunkesnis. Būtent jaunimo linijos savanoriai yra žmonės, kurie sunkiausiomis gyvenimo akimirkomis palaiko, supranta ir padeda. Ačiū Jums. Patikėkit manimi, Jūs daugelio vaikų širdeles priverčiate suplakti ne iš baimės ar liūdesio, o džiaugsmo, kad jie kažkam reikalingi! :))))

2015-05-09

sveiki man daug padejo jaunimo linija jai ne ta linija gal senei manes nebutu buvusi gyvuju tarpe supratau kad kazkam rupiu nors kitam telefono rageli aciu jums

2015-05-05

labas esat puikus zmones jaunimo linijoj:)

2015-05-03

Labai dekoju savanoriui kuris 15-01-31 atsake i mano laiska. Praejo jau nemazai laiko bet iki siol kasdien skaitau jo zinute. Atrodo, mazai padejo, bet po siltu zodziu taip lengva pasidare, gera suprasti, kad yra zmoniu, kurie tiki, kad pats gali ir moki susitvarkyt savo gyvenime.

2015-03-22

Labai buvo malonu man bendrauti laiškais,nes visi supratingi ir malonūs žmoņės jei prireiktų dar pagalbos visada kreipsiuosi į jus

2015-02-28

Labai norėčiau padėkoti savanorei su kuria kalbėjau naktį iš 22 d. į 23 d., paskambinau 01:04, kalbėjom apie 1h 19 min. Ji tokia nuostabi!!! Ačiū jai :)

2015-02-25