Apie mus
Kodėl pagalba nemokama?
Informacinis bankas
Naujienos
Sunku būna visiems

Noriu padėkoti merginai kuri su manimi susirašinėjo nuo 18:07 iki 19:11 :) aptarėm visas mano problemas :/ :) Man ji suteikė jeigų žengti žingsnį pirmyn ir turėti drąsos kažką pabandyti nes kaip ir jį sakė pacituosiu \"nepabandęs nesužinosi \":) Tai darkart tau labai dėkui.. !!! ????❤️

2021-07-12

Sveiki,iškarto noriu padėkoti merginai kuri su manimi šnekejosi nuo 18:07 iki 19:07..:) 07-12d Išsiaiškinome visas mano problemas tiesiog labai didelis dėkui..!!! Tikrai pasijutau lengviau kažkam reikalingas ir suprastas atverdamas savo problemas.. ! :) Pasijutau kitu žmogumi .:) Tai darkart didelis dėkui..!! Sėkmės darbuose ir asmeniniame gyvenime!! ????????

2021-07-12

Labas. Aš labai, tau dėkinga už tai,ką dėl manęs padarei šiandien ryte nuo 07.30 ryto. Labai atsiprašau,kad nemažai apturėjai streso, dėl mūsų pokalbio, bet aš užtat kitas žmogus. Galintis laisviau mąstyti. Aš labai,Tau dėkoju už pokalbį ir paskirtas, tavo jėgas man. Aš noriu,kad ši diena taptų, dar viena diena, kai suteikei viskuo džiaugtis. Ačiū Tau už tai,kad suteikei viltinga pokalbi,kuris daug ką pakeitė. Aš esu čia ir tu tą padarei,kad būčiau. Tai žiauriai geras jausmas,jaustis kažkam reikalinga. Galiu nuverti kalną, dėl tavęs,nes tu to verta. Ir dar kartą tau už tai dėkoju. Man šis mūsų pokalbis liks įsimintiniausias už daugelį kitų.

2021-06-07

Nežinau, kaip trumpai nusakyti emocijas, tačiau noriu pasakyti DIDELĮ ačiū vaikinui, kuris kalbėjosi su manim 2021.05.17 - 2021.05.18 naktį. Paskambinau 23.40. Iš visų savo resursų noriu padėkoti už įžvalgas, mintis, apibendrinimus ir atspindėjimus. Jaučiau, kad ne tik rūpi mano istorija, tačiau ir pats pokalbis buvo labai profesionalus. Tai nebuvo didelė krizė, tačiau man, labai svarbi ir sunki situacija. Ačiū linijai už idėją ir atsidavimą bei tam vaikinui, kuris tada budėjo, už rūpestį, įsijautimą ir įžvalgas. Ačiū, ačiū, ačiū. ❤

2021-05-17

Tikrai tariu ačiū kad kalbėjotės su manim. Beveik visą valanda. Tai vyko šiandien 221.03.31 nuo 16:42 iki 17:37 ir padėjo man pakėlė nuotaiką, pralinksmino..Mes kalbėjom apie mano auklėtojos išėjimą..Ir iš visos širdies sakau ačiū .Jūs esat nerealūs!!! Ačiū kad esat!!!!

2021-03-31

Sveiki, tikriausiai neparašysiu nieko naujo, bet ta nepasakyta padėka jau daug laiko kaba ore ir reikia ją Jums nusiųsti:) Į Jaunimo liniją skambinau tik vieną kartą, jau senokai ir, deja, neatsimenu ragelį pakėlusios merginos vardo (dėl to labiausiai gaila, nes ji niekada nesužinos, kaip labai aš būtent jai esu dėkinga), bet tas pokalbis man taip įsirėžė į atmintį, kad kasmet man net nekyla klausimų, kam paskirti tuos 1,2%. Tai yra mažiausia, ką galiu padaryti. Ji su manimi kalbėjo tol, kol tiesiog išsikrovė mano telefonas. Jokie psichologai, tėvai, draugai ir artimieji taip taikliai \"nediagnozavo\" mano problemos (kurios tuo metu dar ir pati nesupratau) kaip ji. Sprendžiu iš knygos, kurią pokalbio pabaigoje ji man pasiūlė paskaityti ir kuri man atvėrė akis. Ačiū, kad esate! O merginai, kuri tą vakarą atsiliepė - visi mano karmos taškai yra tavo. Milijonas ačiū už ausį!

2021-03-23

Ačiū visiem dirbusiem savanoriams kurie dirbo šią bei aną savaitę. Jūs mane įkvėpėt žengti žingsnį tolyn. Ačiū kad esat!

2021-03-16