Apie mus
Kodėl pagalba nemokama?
Informacinis bankas
Naujienos
Sunku būna visiems

Išgyvenau sudėtingą situaciją ir jaučiau, jog man reikia skubios psichologinės pagalbos, kad bent kiek nusiraminčiau. Nusiuntusi laišką pagalvojau, kad mano laiškas yra kvailai parašytas, jo negalės suprasti, mano laiškas tik veltui gaišins savanorius. Tačiau mano nuostabai, savanorės atsakymas labai padėjo nuraminti didelį psichoemocinį skausmą ir priimti save, kitaip pažvelgti į problemą, dėl kurios kreipiausi. Savanorė padėjo geriau susivokti savo jausmuose, pažvelgti kitu kampu į gyvenimą, rašė labai gražiais palyginimais, pateikė daug gilių pastebėjimų. Noriu dar kartelį padėkoti Jai už tokį išmintingą gražų laišką. Jos išmintingi žodžiai padėjo man labiau pamilti gyvenimą.

2018-04-15

Šiandien 20:28 kalbėjau su savanoriu / savanore . Prieš pokalbį jauciausi tikrai blogai . Tačiau , kai pakalbejau viskas kažkiek pasikeitė , mane suprato , išklausė , davė patarimu , esu begalo dėkinga ! Ačiū zmoguciui kuris su manim kalbėjo uz kantrybe , patarimus ir rupesti !

2018-03-26

labas vakaras, siandien apie puse 9 vakaro kalbejau su nuostabia savanore. man ji pasirode is pokalbio labai rupestinga, supratinga, isklausanti ir labai maloni. jos balsas kaip angelo. tarsi sis vakaro pokalbis su ja buvo ypatingas ir vertingas. kalbejom apie mano sunkumus ir problemas bet taip gavosi kad staigiai issikrove telefonas ir pokalbis buvo neuzbaigtas . labai noriu padekoti tai savanorei uz pagalba , isklausyma ir palaikyma, sis pokalbis buvo nuostabus . jei jus ta savanore su kuria kalbejau tai didelis aciu jums , jus nuostabi ir kaip angelas siustas man. o jeigu tai perskaitys ne ta savanore tai prasau perduokit sia zinute jai. ir apskritai labai dziaugiuosi kad yra jaunimo linija, nes jeigu jos nebutu, as dabar cia nerasyciau o seniai guleciau du metrus po zemem. Aciu labai kad jus esat visi ir ta nuostabi savanore :) jus visi nuostabus :) ir smagu kad chiato dienas prailginot , bet mano nuomone reiktu prailginti chato valandas bent jau iki 23h ar 00h, nes per keturias valandas nespeja parasyti visi norintys. kai kurie pvz neturi galimybes skambinti, kazkokios kliutys trukdo ir pan. na cia tik mano pamastymas. aciu kad esat nuostabioji jaunima linija :)

2018-03-14

Dekoju savanoriui, uz tai kad isklause mane, ir pateike savo nuomone i dalykus su kuriais turiu problemu, aciu jam nors musu pokalbis truko labai ilgai aciu jam kad jis viska isklause iki pat galo, ir aciu jam uz jo nuomone as tai tikrai vertinu. :)

2018-03-09

Noriu padėkoti svanoriui (ei), susirašinėjusiam su manimi šiandien (02.12) nuo ~21.00h. Labai atsiprašau, kad nespėjau padėkot ir atsisveikint! Nusimetė susirašinėjimas. Ačiū. Kartais užtenka labai nedaug.. Ačiū ❤️

2018-02-12

Sveiki! Noriu padėkoti visam Jūsų „Jaunimo linijos” kolektyvui, už didžiulę pagalbą. Esu skambinusi ir atsiliepęs žmogus į mano skambutį buvo išties šiltas, suprastingas, kantrus ir nuoširdžiai klausantis mano istorjos, mano skausmo. Taip pat noriu pasveikinti su Šv. Kūčiomis ir Šv. Kalėdomis., ir padėkoti, kad šventinį vakarą praleidžiat būdami prie telefonų, atsiliepdami į skambučius ir padedami žmonėms kuriems tos „nuoširdžios ausies” begalo reikia. AČIŪ!!!

2017-12-25

man padėjot ačiū,

2017-12-23