Apie mus
Kodėl pagalba nemokama?
Informacinis bankas
Naujienos
Sunku būna visiems

Sveiki :} noriu padekot savanorei uz malonu pokalbi (02-18; 15h19min pokalbis truko apie 38-39min) buvo turbut vienintele normali bei faina su kuria esu kalbejus( visos kitos ar kiti kiek esu skambinus, nera tokie kaip ji) reiktu daugiau kaip ji jums turet. Zodziu aciu tai savanorei \"draugei\" :D

2015-02-18

jaunimo linija-puikus tinklalapis. man tikrai padejo laiskais. dabar labiau pasitikiu savimi. bet deja, esu viena karta skambinusi, bet kalbejau nenorei. nezinau kodel, gal tisiog nepatiko zmogus, su kurio kalbejau.bet vis vien dziaugiuosi kad paskambinau ir issipasakojau. puiku, kad yra toks tinklalapi kaip jaunimo linija. tikrai labai padeda sunkiais gyvenimo momentais.

2015-02-12

padejo.. ir nuramino ir isklause.. 10 balu. Dekoju. Jus tiksliau Tu(mergina) nuostabus-bi

2015-02-08

Sveiki. Naktį iš sausio 18 d į 19 d. apie 00:27 paskambinau jums ir kalbėjau su viena žiauriai nuostabia savanore.Pokalbis truko apie 1 h ir 4 min, Neapsakomai gerai jaučiausi po pokalbio su ja. Todėl norėčiau pasakyti didžiulį ačiū jai!

2015-01-20

Sveiki, gerbiamieji Jaunimo Linijos savanoriai, esu labai patenkinta, kad Lietuvoje yra tokia organizacija. Jūs esate nuostabūs ne vieną ir ne du kartus esate man padėję, manę išklausydami. Padėjote man ir su nelaiminga pirma meilę, dėl žmogaus kurį taip mylėjau, kuris man buvo visas gyvenimas būčiau ir per plauką išlikau gyva. Džiaugiuosi, kad išgirdau apie jūsų organizaciją. Manyje yra dabar daug visko, kad net nežinau kaip viską išdėstyti į šitą atsiliepimą. Esu tikrai labai patenkinta, kad padedate man ir kitiems sunkiais gyvenimo momentais. Džiaugiuosi, kad prieš pakeldama prieš save ranką aš pasikalbėjau su Jumis. Pokalbis, tai kai tavo gyvenimą pasuka į gerą kelią ir lieki laimingas. Ačiū!

2015-01-19

Sveiki :} Noriu padekoti savanorei su kuria kalbejo mano drauge 01-17 apie 22h :) (ji jalbejo apie mano lemtinga zingsni..) nezinau kaip bet ji man padejo nors ir pokalbis buvo netiesiogiai....galetu buti pas jus daugiau tokiu fainu savanoriu kaip ji... bet pas jusu tokiu labai mazai.... p.s aciu,man viskas gerai tik ta vakara-nakti man buvo perdaug susikaupusiu prisiminimu ir neigiamu emociju... :)

2015-01-18

,,Leisk pakviest Tave, Kur pirmą kart mes susitikom. Į skausmo ir pykčio pilną mano širdį. Kur pirmą kart užsukai į svečius. Tas vakaras buvo ypatingas. Aš droviai į Tave žvelgiau, Ne bet kaip, o širdies akimis.. Atsimeni? Buvau, lyg laukinukė, Bijojau visų, bijojau Tavęs. O Tu tik man ranką ištiesei Ir žvelgei ne į mane, - į mano gelmes. Pamatei tikrąją mane!- Tą išgąsdintą, į kampą susirangiusį žvėriuką. Nebauginai manęs, O tik dar kartą ištiesei ranką. Stebėjau smalsiai, bet įtariai. Kantrybe buvai apsišarvavęs Ir pralaužei manuosius ledus, Aš palikau savo baimę ir visai ją pamiršau.. O tada taip stipriai Tave apkabinau, Lyg niekada to būčiau nedarius. Apkabinau ir nepaleidžiu.. Tu prisijaukinai mane..\" P.s. iš VISOS savo širdies dėkoju savanoriui, kurio dėka aš ČIA. Ačiū,Akvilė...

2014-12-23